Pensionsopsparing

Der er flere forskellige udgifter, som findes i det danske folks private finanser. I ens driftsbudget er der for eksempel telefoni. Men der er en masse poster, hvor du kan spare nogle skejser. Her er en række gode tips, som du kan læse uden det koster noget.

Den sikreste fremgangsmåde for danskerne at blive millionærer på, er gennem en kapitalpension. Det postulerede en vis dame . For alle er det nominielt den mest plausible måde at blive velstående på. Så vi bør overveje, at sætte sig mere ind i denne opsparingsform, med de rige muligheder, der findes i din pensionsopsparing.

Forsikringer er det man bestiller i håbet om, aldrig nogensinde at få brug for dækninger. Du skal strikt gennemtænke dine kritisk behov og ikke blot gøre som alle andre. Der er forsikringsdækninger, du overhovedet ikke har brug for eller som du godt kan leve uden. Det er en vurderet risiko, du må leve med. Efter du har valgt, så drejer det om at tage dine forsikringer ned på et nødvendighedsniveau. Skal din brandforsikring kun forsikre fx. 100.000 kroner og kan du acceptere en selvbetaling på 95.000 kr., hvis dit hus brænder ned til aske?

Banker er også en post, hvor der vil være mange penge at finde. Afvigelsen mellem de mest dyrebare og de mange billige pengeinstitutter er gigantisk. Vi hører om, op imod 3.500 kroner per md. for en middelset dansk husstand plus real kredit. Lån til bolig er det største enkeltstående køb, som mange har. Kassekredit er i den grad det vigtigste man skal være opmærksom på, når du skal tune din private finanser. En ting er rentersrente, men også handlekursen er essentiel. Lånomlægning er en ting, som kan optimere din økonomi. En vigtigere størrelse er udskydelse af lån. Lån kan sammenlignes med fremskydning af tid. Hvis du kan undlade fx 12 måneder med at låne penge og i stedet spare tilsvarende op i perioden, så får du dels nedbragt lånebeløbet, men også dine renteudgifter.

Er du med hos en fagforening, så har du mulighed for at få en række fordelstilbud. Du kan også tænke over at melde dig ud. Der er for resten en del penge at spare på en lavpris fagforening. Nogle mennesker har tvunget valg af fagforening igennem jobkontrakt. Men man kan jo prioritere kun at have en arbejdsløsheds-kasse. Fagforbund kan assistere dig med forsikringer og sundhedsdækning – så tænk over om det er smart at melde dig ud, hvis du lider af f.eks. muskelbesvær.

Maden er den post i din privat økonomi, der repræsenterer den klart største del. Nogle mennesker kan leve for et lille budget, hver md, så er der andre personer, som forkæler sig med store summer på f.eks. dyr mad ude i byen. Et er hvis man køber din mad ude på enten bøfhus eller take-away – men den rigtig store problematik er det mad du køber og steger hjemme. Her er der det traditionelle madkøb i supermarkederne, som du tager med hjem. Beklageligvis er man skydeskive for impuls indkøb, der medfører at kvitteringen bliver meget lang. Et godt råd er, at du køber dine madvarer via nettet, via de spændende net-supermarkeder. Der kan du både shoppe normale madindkøb, men desuden også de mange nye udvalg af måltider i kasser.

Du bør efterse dine penge, så du drosler ned på alle områder af din budget. Derved kan du slutte med at være i besiddelse af et langt sjovere slutbeløb til de forsødende dele i dig hverdag. Mange tak fordi du så artiklen.